onsdag den 16. november 2011

16. November :D

Så er basketball sæsonen skudt i gang. Vi har indtil videre trænet i ca. 3 uger, og har haft 2 træningskampe.
Vi har en super rar træner, men han er bestemt også hård! Der er 2 timers træning hver dag efter skole, og så har vi ca. træningskamp en gang om ugen. En af de første ting jeg har lært i basketball, er at man bliver straffet, for hver eneste lille fejl. Armbøjninger eller løb, så det er med at gøre sit bedste! Jeg spiller Juniorvarsity, vi er 11 spillere, hvoraf mange af dem jeg spillede volleyball med, er på det hold. Så jeg synes det er et rigtig godt hold, og vi har det super sjovt sammen!

I skolen går det rigtig fint, jeg tilbringer meget af min tid med Lina (svensk udvekslingsstudent) vi har lidt europæisk humor-sarkasme, som de andre ikke helt forstår, men vi morer os vældigt.
Efter skole har jeg en masse tid før basketball træningen begynder. Så jeg opholder mig i et klasselokale sammen med Lina, og nogle gange Sarah. Jeg får også nogle gange snakket med familien, så det er rigtig rart!

Halloween har bestemt været en oplevelse herovre. Min værtsmor er "art teacher" og går rigtig meget op i dekorationer. Så vores hjem har været i rigtig halloween stemning. Næste event er Thanksgiving, hvilket jeg har hørt en masse om. Når de snakker om det, handler det mest omkring maden og for at se god football i TV'et. Fredagen efter Thanksgiving hedder Black Friday. Der er stort udsalg i ALLE butikker, man står i kø fra om natten, for at være de første, det lyder til at kan være en smule voldeligt. Men hvis der er lækre varer iblandt i det helt forståeligt, i min verden ;) Denise har snakket en del om det, så jeg håber helt bestemt, at det er noget vi deltager i!

Juledekorationerne er nu kommet op herovre, og julesange fylder allerede radiostationerne. Så man kommer i rigtig god julestemning, allerede i starten af november! Jeg skal jo tilbringe en uge i Californien i starten af december, så jeg er super spændt, og absolut klar til at indtage LA, Las Vegas og hvad der ellers byder sig!

I denne weekend holdte en af mine veninder en lille "sleepover", det var rigtig hyggeligt, vi var en lille flok piger samlet. Vi startede med at gå ud og spise, og derefter tog vi hjem til hende. Vi så film og hyggede os, så nu har jeg også deltaget i den amerikanske version af "sleepover".

I mandags tog vi en 3 timers køretur til Findlay, for at se hvor Emily skal gå på college. Det var enormt fedt, de havde en lækker campus. Hvilket er en slags lille by, med overfede sportsfaciliteter, caféer, skoler for nærmest hver studielinje, og lejligheder og kolllegier for de studerende! Jeg har aldrig set noget lignende, så jeg er bestemt pumped for at gå på college herovre efter gymnasiet!

I morgen skal vi fejre Denise fødselsdag, og i weekenden skal jeg til juleparade, og måske en fødselsdagsfest ;)
Så alt i alt går det vildt godt herovre, men har selvfølgelig også dage hvor jeg savner kære Danmark!

Anne.

2 kommentarer:

 1. Wauw! Skal du tilbage og gå på college for good? Det lyder herre fedt!
  Skal du så gå på Findlay University then? :-)
  Godt at høre at du har det godt!

  SvarSlet
 2. No not for good :) But I would love too! I have not talked to my parents about it yet, so that's probably the first step Haha :)
  Hvis jeg skal gaa paa college herovre er det ikke paa Findlay. De har ikke et program der er noget for mig <3

  SvarSlet