Rejser :)
D. 24. - 31. Marts 2012

WASHINGTON DC, PHILADELPHIA OG NEW YORK CITY!

Nu sidder jeg i bussen på vej hjem fra en helt fantastisk tur til USA's østkyst..
Vi startede jo somsagt i DC  hvilket var en vildt fed by! Det var spændende at se det hvide hus, nogle af de forskellige monuments og memorials, men det var også en hel del historie på en gang :)

Derefter tog vi til Philadelphia for en dag. Vi var i inde og se Center of the Constitutional, så fik vi lidt fritid hvor vi shoppede, og sluttede af med en sightseing tour og spiste på en italiensk restaurant. Jeg synes det var efter dagen i Philadelphia, hvor turen for real begyndte at blive fed!

Vi tog fra Philli om aftenen og kørte til New Jersey hvor vores hotel var. Dagen efter hed det New York City!!!!!! Det er den fedeste by jeg nogensinde har været i! Jeg vil helt sikkert komme tilbage hertil på et tidspunkt! (soonest possible!!!) Nå, men den første dag startede vi at the public library, vi havde en super sej tourguide! Han var en lille mand, med en super fed stil, så virkede han også en lille smule bøsset, men er ikke sikker på at han er, siden han var vild med modellerne fra Victoria Secret. Anyway, vi gik ned af 5th Avenue til the Rockefeller Center og så tog vi til Central Park, hvilket var en super smuk park! Der var helt vildt hyggelig stemning der, og der var mennesker af alle slags.. Derefter tog vi til the Metropolitan Museum, det var vildt stort og facsinerende, men vi begyndte så småt at blive trætte siden vi stod op kl. 6 hver morgen, og oplevede og gik resten af dagen. Men vi vågnede vildt op derefter hvor vi to til Times Square, hvor vi fik shoppetid. Det var så kæmpe stort altsammen og stemningen var bare helt i top. Vi piger tog næsten allesammen i Forever 21, hvor vi alle fik købt os lidt nyt tøj ;) Efter vores shopping spiste vi på Hardrock Café, hvilket jo altid er super cool dekoreret, og go' mad.. Så fik lidt mere fritid derefter hvor vi tog billeder af Times Square i mørket (hvilket overhovedet ikke var mørkt pga. alle de lys) og så fik vi shoppet lidt forskellige souvenirs... Da vi kom tilbage til hotellet var vi så godt som udkørt og gik i seng.

Næste morgen var vi tidligt på den igen, vi skulle ud og se frihedsgudinden. Det var simpelthen så cool at se hende i virkligheden, det har altid bare været noget man har set i film osv. det var en fed oplevelse, og vi fik taget tons of pictures :)
Derefter fik vi igen en rundvisning, vi så hvor de to tvillinge tårne havde været, hvor de pt. er i gang med at bygge nye. Selvom vi alle var meget små da det skete, ku' vi alligevel godt føle at det var meget emotional at tale om det og høre om det fra vores guide, som jo var i NYC da det skete. Vi kom desværre ikke helt ned til ground zero, så det er en af de ting der skal ses hvis jeg kommer tilbage! Vi så nogle forskellige kirker og så også Wall Street. Vi tog senere ud til SoHo hvor vi igen shoppede, og så skulle vi til China Town hvor vi spiste aftensmad, det var absolut ikke det bedste måltid, men det behagede alle de asiasiske studenter, så det var jo godt :) Vi fik derefter lidt fritid i China Town, hvor der igen blev shoppet lidt souvenirs.

Den sidste dag i NYC startede vi i The Empire State Building, det var en helt fantastisk udsigt deroppe fra, og vi tog en masse billeder! Vi fik derefter en ny tourguide, og gik til Grand Central Terminal, det var en rigtig fin togstation og derefter skete det vildeste, vi stod ude på gaden, og så kom der en freaky pink babydoll looking Cruela De Villé. Det vidste sig at være NICKI MINAJ! Det var vildt fedt at se en kendt, så vi var alle helt oppe og køre og derefter prøvede vi at storke alle andre for at se om vi kunne finde flere.. Vi tog igen til Times Square, vi fik shopping tid igen, og så skulle vi ind og spise på en super fed restaurant, det endte med vi stod og dansede og sang på bordende og tjenerne dansede bare med, det var virkelig super fedt!! Alle andre kiggede en smule mærkeligt, men vi havde det sjovt! Derefter skulle vi ind og se et BROADWAY SHOW! WUHUUUUU!!!!!!!! Det var The Sister's Act, hvor hovedrollen tilhørede Raven fra "That's So Raven." Det var den fedeste oplevelse og de var sindsygt gode! Vi "festede" i bussen og da vi kom hjem, skulle der pakkes og gøres klar til dagen idag. Lige nu har vi sagt farvel til første hold af udvekslingsstudenter. Det er seriøst super mærkeligt ikke at vide om vi nogensinde vi se hinanden igen, men sådan er det jo, og det vidste vi jo også allesammen før vi tog afsted, men det er nok det jeg synes er hårdest ved at være en udvekslingsstudent. Det at man ikke ved hvem man møder igen og hvem man siger farvel til forevigt! Det var alt for nu. Det var en super fed tur!
D. 3. - 10. December 2011

PHOENIX, GRAND CANYON, ROUTE 66, LAS VEGAS AND LA

Så har jeg været på den fantastiske tur til Vest Kysten.  ;)

Dag 1
Vi ankom i Phoenix lufthavn om formiddagen, og tog så direkte til hotellet. Det var et super smukt sted! Det meste af formiddagen gik med, at alle ankom. Vi var nogle af de første, så vi havde god tid til at pakke ud på hotellet. Jeg kom på værelse med en pige fra Chile, Tyskland og Finland. Da alle var ankommet tog vi på en byrundtur i Phoenix. Vejret var okay, ikke lige shortsvejr som vi havde håbet på, men det var stadig super hyggeligt. Byen var helt vildt ren, fordi de havde super skrappe regler imod affald. Vi tog ud til en park hvor der var nogle små bjerge med huller i. Det var rimelig koldt så vi fik hurtigt sat os i bussen igen. Da vi kom tilbage til hotellet fik vi lidt tid til at klæde om, og så var der aftensmad, og orienteringsmøde. Alle blev præsenteret, vi var flere fra DK en jeg havde troet, jeg mener vi var 8. Derefter fik vi tid til at købe ind til den lange bustur vi  skulle på dagen efter.

Dag 2
Vi pakkede alle vores ting og satte så kursen mod Grand Canyon, det tog os omkring 5 timer, men det virkede ikke så længe, da vi havde en hel del skæg i bussen. Vi ankom til Grand Canyon og det var ikke lige helt som jeg havde forestillet mig. Der var sne og det var en smule koldt, det er ikke helt det jeg forbinder med ørken, men smukt det var det aldeles! Det var så mega stort, at man slet ikke kunne forstå at det var ægte. Fantastisk udsigt, og en hel del billeder blev der taget!
Efter Grand Canyon tog vi ud og spise, en af drengene fra Finland havde fødselsdag, så vi sang alle fødselsdagssang på vores nationalsprog. Det var super sjovt at høre de forskellige sprog! Derefter tog vi hen til vores nye hotel, hvor vi snakkede og gjorde klar til den næste dag som skulle tilbringes i VEGAS.

Dag 3
Vi tog tidligt fra hotellet mod Vegas, på vejen stoppede vi på den lille berømte by på ROUTE 66. Vi havde inden vi ankom set filmen "Biler" så vi var spændte på at se det! Byen var ikke helt som i filmen, men meget "alike". Vi fik købt nogle småkøb og så måtte vi videre. Næste stop var et stort outlet shoppingcenter i Vegas. Der var alt fra DKNY til Thomas Hilfiger osv. jeg fik købt mig en taske, og ellers måtte jeg hellere holde lidt igen, da der jo stadigt var en del dage tilbage. Efter lidt shopping tog vi til vores hotel og gjorde os klar til aftenen som skulle foregå i limos i Downtown Vegas. Så vi gjorde os fine, og tog ud og spise. Da vi var færdige med at spise, holdte vores turleder en lille tale, og fortalte os at det var ikke en hvilken som helst limo. Fordi vi var så mange var vi så super mega heldige at få os 5 hummers! WUHU så var vi ellers klar til at komme ud i dem. Vi havde igen en fødselar, så hun fik lov at sidde i den første pinke hummer(SNYD). Jeg kom i en sort en med en masse tøser og en dreng. Det var helt vildt fedt, vi shakede, og havde det super sjovt. Især når vores chauffør shakede "vognen" fra side til side! Vi kørte rundt i lang tid, første stop var i et stort center, hvor de havde verdens største skærm i loftet. De spillede "We will rock you" og vi stod i en stor cirkel og klappede i takt til sangen! Overfedt! Nå, men vi kom tilbage til limoerne, og så kørte vi ind til et hotel kaldt "Bellagio". Vi så deres helt fantastisk flotte  dekorationer, og det populære vandshow de har. Derefter skulle vi ud til Vegas skiltet, hvor vi fik taget et gruppebillede. Super fed aften!

Dag 4
Dagen efter startede vi med at tage ud og se "The hoover dam" hvilket er en kæmpe stor som giver en masse naturenergi til området. Det var en af de destinationer, som terroristerne havde truet med at springe i luften efter 9/11. Så der var en masse sikkerhedskontrol vi skulle igennem. Det var en vildt storslået udsigt og et helt vildt flot sted! Vi fik købt lidt souvenirs og så tog vi ind til Vegas igen. Vi fik en masse fritid, til at shoppe, og se de forskellige kasinoer. Vegas er en vildt fed by, med inspiration fra hele verden! På trods af vi ikke havde fyldt 21 havde vi det skægt! Efter en lang shoppedag tog vi ind til et stort tårn i Vegas, hvor de havde frit fald og andre karuseller på toppen, efter lang tids tøven, valgte Johanna og jeg at tage frit fald. Det var vildt flot at se Vegas fra den højde, men godt nok også skræmmende! Men jeg tænkte hvis jeg dør nu, sker det da i det mindste i Vegas. Vi kom godt ned igen og fik set vores billede fra turen. Vi så rigtig retarderede ud, så det billede måtte vi eje.
Vi spiste aftensmad inde i tårnet, og derefter skulle dem der skulle se Cirque Du Soleil ind og se det. Jeg var ikke en af dem, så vi fik noget mere fritid i Vegas, og så hjem på hotellet og sove.
Jeg kommer bestemt tilbage til Vegas en dag, tror dog lige jeg vil vente til jeg er 21!


Dag 5
Vi skulle så forlade kære Vegas, og videre mod LA. Vi kørte i 5 timer, og så kom vi til Beverly Hills, vi fik taget et gruppebillede med skiltet i baggrunden, og så fik vi fritid til at se os omkring. Det var et vildt flot kvarter, men heller ikke helt billigt! Vi fik derefter en rundtur i bussen, hvor en turguide fortalte os om Beverly Hills. Vi tog så til Venice Beach for at se lidt af Hippiekvarteret. Derefter tog vi til Santa Monica hvor vi skulle spise på Bubba Gump restauranten. Men inden vi skulle spise, havde vi lidt fritid i det område. På stranden så vi nogle filmmænd sætte op til at filme. Vi fandt ud af at det var til tv-serien "Revenge" så det syntes vi var lidt sejt. Menuen på Bubba Gump var selvfølgelig "shrimp/rejer" det smagte rigtig godt, selvom rejer ikke plejer at være min favorit. Så tog vi tilbage til hotellet, hvor vi havde fået lov at vælge vores roommates. Jeg sov på værelse med Natasja fra Danmark og en pige fra Tyskland.

Dag 6
Så gik turen til Universal Studios i HOLLYWOOD, vi startede med et gruppebillede også fik vi fritid. Vi prøvede nogle forskellige ture i de forskellige forlystelser, og så mødtes hele gruppen for at tage på den berømte rundtur. Vi så en masse forskellige filmsets, som f.eks. Wisteria Lane fra Desperate housewives, jordskælvs situationen i tv-serien Bones og en hel masse andre. Det var super fedt at se! Efter den rundtur fik vi mere fritid, vi var inde og se et vandshow, med stuntsmænd og skuespillere, hvilket også var rigtig fedt!
Så skulle vi ud og spise, vi skulle spise på Hardrock Café, så det var vi spændte på! Inden da fik vi lidt fritid i Hollywood, hvor vi shoppede lidt. Hardrock Café var helt vildt sejt udsmykket, der var en bil inde i midten af restauranten og ellers med en masse ting fra forskellige kendte. Vi sad på 1.salen og spiste, og så pludselig fik vi øje på bandet Metro Station (de synger bl.a. sangen "Shake it") på den anden side af bilen. Vi fandt så ud af, at de gav koncert lige uden for Caféen på en scene lidt senere, så det skulle vi selvfølgelig se! Det var helt vildt fedt, og de dedikerede endda en sang til YFU, så vi følte os en smule seje! ;)
Vi kom tilbage til hotellet og gik så i seng.

Dag 7
Så skulle vi ind til Hollywood igen, vi startede med at se det berømte hollywood skilt, hvor vi tog nogle billeder, og så tog vi på Madame Tussauds wax museum, hvor vi så en masse kendte, eller hvad der lignede. Derefter gik vi ud på gaden og så "the walk of fame stars". Det var amazing! Jeg tilbragte tiden med Natasja, vi gik ind og så en rigtig diner, og tog vi billeder af stjernerne og shoppede. Derefter tog vi til Huntington Beach, hvor vi spillede volleyball, fodbold og tog billeder af den fantastiske udsigt! ;) Da vi kørte hjem til hotellet, fortalte en af vores monitors at de havde hyret en DJ så der var party når vi kom tilbage. Men inden festen begyndte  fortalte vores turleder hvilke tider vi skulle med bussen til lufthavnen dagen efter. Jeg var så så heldig at skulle med den første bus som kørte kl. 5.00 AM!!! Så "min" fest blev lidt ødelagt. Haha. Vi havde en rigtig hyggelig afsked og så måtte vi jo så sætte kursen hjemad mod Ohio dagen efter.

Helt vidunderlig god tur, så jeg valgte allerede at bestille den næste som går til "THE EAST COAST"!!! <3

Anne.