søndag den 23. oktober 2011

24. Oktober

Det er ved at være lidt tid siden jeg skrev sidst, så tænkte det nok var på tide med en lille update. Siden sidst har jeg oplevet en hel masse, så det er lige med hvor jeg skal begynde.
for nu 2 uger siden, startede "Fair-break" hvilket er en slags market/festival i nabobyen Lancaster. Tirsdag havde vi vollyball kamp, hvor temaet var "volly for cure" så det handlede om at få samlet penge ind og solgt en masse støtte ting. Hvert hold, Freshmen, JV og varsity, havde til opgave, at finde et tema, og så lave en kurv ud fra det tema. Det hold som lavede den bedste kurv ville vinde et pizza-party. Mit hold's valgte at samle en masse "Ohio State"(Ohio's football hold) ting sammen, så skulle puplikum bare købe lodsedsler og pengene gik så til støtte for brystkraft. Til dagens kamp fik vi udleveret pinke jerseys, for at temaet selvfølgelig var gennemført. Der var en super god stemning, og vi vandt heldigvis vores kamp, så humøret var helt i top!
Om fredagen havde vi træning, og fik så at vide, at vi var det hold der havde vundet, i at lave den bedste kurv. Så efter dagens træning havde vi pizza-party. Det var rigtig hyggeligt, pigerne på holdet forstår sig på at have det sjovt. Om aftenen var Johanna, Emily, Madison og jeg inde til festivalen, for at se combine-derby (hvilket er majetærskere som kører ind i hinanden, og kæmper for at være den sidste der kan køre) Det var vildt sjovt at se, og vi havde en rigtig god aften.
Dagen efter var så knap så succesfuld. Vi havde vores sidste kamp, og da en af pigerne ikke havde mødt op til træningen før, var vi nødsaget til at lave vores rotation om. Vi startede med at tabe første sæt, og det blev ikke meget bedre i anden kamp. Nogle af pigerne blev rigtig frustrerede, så den sidste kamp kunne helt bestemt have endt bedre!
Efter kampen tog vi ind til Amanda, for at få vores tattovering, det var pinefuldt, men bestemt en god oplevelse, den er endnu ikke vokset sammen, så den klør helt forfærdeligt, men jeg er rigtig tilfreds med resultatet!

I denne uge var min første uge uden vollyball, jeg synes det er ærgeligt at sæsonen er ovre, men ser også ffrem til at prøve at spille basketball. Mandag var jeg med Emily på arbejde efter skole, for at øve de 50 stater og hovedstæder i USA, da vi skulle have en test tirsdag. Testen gik helt fint og jeg bestod heldigvis, selvom jeg om mandagen havde syntes det var rimeligt håbløst at huske! Torsdag tog vi til at stort "Pumpkin show" i nabobyen Circleville. Der var stor parade, så det var hyggeligt, bortset fra det var helt forfærdelig koldt! Fredag havde vi fri fra skole, så vi tog ind til "Pumpkin-showet" igen, jeg købte lidt julegaver og så tog vi hjem. Om aftenen var der Football kamp. Lørdag valgte vi at det var på tide at jeg stoppede med at klage over kulden, så kl. 10 tog vi bilen og kørte mod Lancaster for at købe en vinter jakke. Bilen punkterer så, så Emily og jeg står i vejkanten og har ingen anelse om hvordan man skifter et hjul. Heldigvis kommer hendes onkel og skifter det, så jeg kunne komme ind og få min vinterjakke. I dag har vi tilbragt hele dagen hos grandma, vi arbejdede i brænde, fordi et af deres træer var væltet i en storm vi havde for nylig. Imorgen begynder jeg til basketball, så er super spændt på at møde nogle nye personer.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar