søndag den 11. september 2011

Den første måned :)

Så er det en måned siden jeg forlod kære Danmark, det er helt underligt at det er så længe siden for tiden går så hurtigt herovre. Jeg opholder mig stortset på skolen hele dagen, da vi starter kl. 7.30 og slutter kl. 14.30. Derefter har jeg volleyball træning som også foregår på skolen. Vi er begyndt at spille kampe, så vi spiller ca. 2-3 kampe hver uge. Det er super sjovt at spille, og jeg har det rigtigt sjovt med pigerne på holdet. Vi har indtil videre spillet 4 kampe. Vi vandt den første og så har vi desværre tabt de sidste tre, men vi er optimister og regner med at slå holdene næste gang vi spiller mod dem :) Sidste weekend fejrede vi Emily's 18 års fødselsdag, ude ved "grandma", de lever på en kæmpe stor farm, og det var super hyggeligt. Emily og Alex spiller begge i skolens band/orkester så hver fredag er vi til football kamp, jeg er mest sammen med volleyball pigerne og de andre udvekslingsstudenter. Så hver fredag mødes nærmest alle omkring football arealet og støtter holdet, og der er en super fed stemning! Alex har også været ude og spille til "Sweetcorn Festival" som er et kæmpe marked, det startede med en parade hvor vi så alle de forskellige "Sweetcorn Queens" og hørte/så de forskellige skolers band som spillede og marcherede :) Derefter var der forlystelser og boder så det var fedt at opleve!
I denne weekend har jeg spillet volleyball kamp, det var første gang, jeg skulle prøve at spille foran. Det gik helt godt, jeg fik scoret 4 points, men missede desværre også nogle. Så har vi været til Katie's ("min" kusines) fødselsdag, som også blev fejret hos "grandma". Ellers har vi været ude ved Alex og Emily's heste, og så bare slappet af.
Vejret herovre er slet ikke til at stole på. Igår vil jeg skyde på der var 30 grader, og i dag har der været godt vejr, som så pludselig ændrede sig til storm.

Familien har planlagt at vi skal på båd cruise til Caribien til april, så det glæder jeg mig helt vildt til. Det er noget de gør næsten hvert år, så de kender til det, så det skal nok blive godt!!!
Til den tid har jeg forhåbentlig også fået min første tatovering, da jeg skal have lavet en herovre i Oktober, som en slags minde om mit ophold. Så det ser jeg rigtig rigtig meget frem til!!!

I denne uge skal vi ikke lave det helt store, jeg skal spille volleyball kamp tirsdag og torsdag, så skal Alex have en øreoperation fredag, hvor Emily og jeg skal til football kamp.


Anne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar