søndag den 14. august 2011

Ankomsten :)

Endelig sidder jeg på den anden side af atlanten :) Turen startede onsdag kl. 22.00 da min familie og jeg forlod Kjellerup. Jeg skulle være i Kastrup Lufthavn kl. 4.30 så vi havde god tid. Turen til KBH var rigtig hård pga. alle de følelser og tanker der gik igennem mig. Da vi kom til lufthavnen, begyndte det hele at gå op for mig, så tårerne kunne ikke skjules. Jeg mødte de andre YFU'er og vi tog afsked med familien, det var virkelig hårdt, men sådan er det jo. Vi tog fra Kastrup til Frankfurt, hvor vi skulle vente et stykke tid, derefter tog vi det store fly til Washington. Flyveturen var utrolig lang, og jeg var virkelig træt da jeg ankom. Men videre skulle jeg jo, så jeg skulle igennem, told og sikkerhedstjek og så skulle jeg finde YFU USA. Da jeg havde fundet dem, skulle vi finde flyveren til Columbus. Jeg fandt ud af at der var en mere YFU student, fra Tyskland, som skal gå på samme skole som mig, så det var dejligt nok. Da jeg nåede Columbus stod Emily, Denise og Mike og ventede på mig, de havde balloner, og så fik jeg en halskæde med kastanier og perler. Vi forlod lufthavnen, og fik os så noget mad. Da vi kom hjem fik jeg en lille rundvisning og derefter gik vi i seng.

Min morgen startede inde på skolen, hvor jeg skulle vælge hvilke fag jeg ville have, og derefter en rundvisning. Det er en rigtig stor skole og de har selvfølgelig også de amerikanske skabe :) Det tog mig et stykke tid at få det åbnet, men det gik da. Derefter tog Emily og jeg ud til hendes hest Elliot, hvvor vi trænede den lidt, og derefter skulle jeg til volleyball træning. Det var super sjovt, og det gik da også udemærket. Derefter tog vi hjem, jeg fik mig et bad, og så skulle vi til bålhygge hos en pige som hed Hannah, det var også hyggeligt og jeg fik mødt to af Emily's venner. Da vi kom hjem spillede vi et spil (husker ikke lige navnet) men det var super sjovt. Derefter var jeg meget træt og jeg gik i seng.

I går var en lidt mere rolig dag, men om eftermiddagen skulle vi køre, for Emily og Alex skulle ride rodeo. Det var sjovt at se hvad det gik ud på, og præmier vandt de også. En lille ridetur blev der også til mig, men jeg havde voldsomt ondt i benene pga. volleyball træningen, så den blev ikke lang.

I dag tog Emily og mig ind til et storcenter hvor vi shoppede lidt amerikansk tøj til mig, og noget vollyball udstyr, så nu er jeg klar til start på skolen. Denise og Alex kom også og så shoppede de også lidt. Da vi kom hjem derfra fik vi lidt at spise, og tog så ned til grandpa, fordi han var i gang med at lave en køjeseng til mig, så vi får lidt bedere plads på værelset :)

Imorgen skal jeg til volleyball træning, så håber det kommer til at gå godt :)
Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar